Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrá a výstižná analýza. Ještě bych doplnil obnovu výsadby liniové zeleně u silnic, cest, svodnic aj., současný stav je neúnosný!! Ruku v ruce musí jít zadržování vody a ochlazování krajiny! K systému hospodaření na půdě jsme byli bohužel dotlačení nesmyslnými projekty EU a její dotační politikou (prý jednotnou;-D;-D), která způsobila likvidaci našeho zelinářství, sadařství a omezila produkci organické hmoty v živočišné výrobě, která je nezbytná pro zvýšení vododržnosti půdy. Přitom není nezbytné, při řešení problémů s vodou, potlačovat rostlinnou výrobu. Dnešní agrotechnické technologie umožňují provázat intenzivní produkci s citlivým přístupem ke krajině!!

0 0
možnosti

J16i65r79i 23T82i75c14h32y

11. 5. 2020 17:20

Podrobne jste to vycetl, tak jako mozi jinni odbornici s vami. Otazka je, zdali je tu vule vlady a vsech narodnich slozek se k tomuto problemu takto postavi misto honbou za kratkodobymi zisky.

0 0
možnosti

J76i77r46i 69B65o42r

11. 5. 2020 10:42

Stále mě chybí nějaký seriozní rozbor,jakým způsobem poškodily krajinu meliorační zásahy v minulém režimu. Jsem pamětník situací,kdy "Meliorační družstva" odvodňovaly kdejaký mokřad,narovnávaly a betonovaly každý potok.V každém poli drenáže. Je to absurdní.Ministr Toman(otec) vodu odváděl,a ministr Toman (syn) ji bude zachytávat. Hlavně když tečou státní peníze.!!

2 0
možnosti
Foto

Rozbor netřeba, to je známo už dlouho. Už v polovině osmdesátých se na tyhle problémy začalo poukazovat, byl jsem v oddělení, kde se problémy ŽP zkoumaly.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS